|
Napsal uživatel Ada Raskolnikoff
|
|
Čtvrtek, 26 Srpen 2010 21:56 |
|
Tohle se nedá nazvat ani jinak než EPIC. Vím, že to sem moc nepatří, ale je to opravdu strašlivá legrace. Autor softwaru "Memoires", jednoho dne zjistil, že jeho aplikace byla "cracked" nebo "owned" skupinou CORE, všichni známe, já ne osobně, a sdílena kde jinde než na PirateBay. Na místo aby požadoval odtranění torrentu, požádal o jeho ponechání "...aby se každý mohl zasmát jak idiotsky byla jeho aplikace kreknuta" a jaký pinďour je Minamoto (cracker, který se o to postaral). "Nejenomže potřebuje k fungování stažení APE plugin a generuje kódy jakýmsi strašidelným nástrojem, ale také ověřuje integritu tohoto vydání programem pro "fucking" WINDOWS. Sekce "Jak na to" je napsána způsobem, kterému nemůže rozumět nikdo jiný než autor" píše dále Čestnik.
Proto požádal o zachování torrentu a zároveň dále píše, že jeho program si určitě zaslouží daleko lepší crack.
Takže po letech žádostí o odstranění všech možných torrentů, pro všemožné důvody je tu konečně požadavek opačný. Ironicky tento torrent byl odstraněn :))).
Níže náhled na "Notice of Ridiculous Activity" od autora programu.

|
|
Aktualizováno Pondělí, 30 Srpen 2010 02:46 |
|
|
Napsal uživatel Ada Raskolnikoff
|
|
Neděle, 22 Srpen 2010 14:48 |
|
500.000 webových stránek, včetně takových jako APPLE, bylo napadeno SQL injection útokem. Není zatím zcela jasné zda jde o práci jednoho či skupiny nebo několika jednotlivců možná skupin. S největší pravděpodobností jde o soutěž, kdo s koho. Hahaha. V podstatě útok přesměroval uživatele na jinou stránku. Většina stránek, které byly napadeny již škodlivé odkazy odstranila.
Celý artikl můžete přelouskat Z D E.
|
|
Aktualizováno Neděle, 22 Srpen 2010 15:00 |
|
Napsal uživatel Ada Raskolnikoff
|
|
Středa, 18 Srpen 2010 22:00 |
|
Pánové a dámy hoďte čučku na T O H L E :
Zranitelnost se týká více než 40ti aplikací výrobců "nejbezpečnějších" aplikací, čili MicroSoftu a pineAPPLE.
|
|
Aktualizováno Středa, 18 Srpen 2010 22:45 |
|
Napsal uživatel Ada Raskolnikoff
|
|
Středa, 18 Srpen 2010 20:36 |
 V pátek 13tého (není to naschvál), nějaký typové ve firmě Network Solutions* zjistili, že jejich super moderní gadget na jedné ze stránek, přesněji na stránce "GrowSmartBusiness.com", můžete si pro referenci navštívit, ale já tam nelinkuju a ani jsem tam nebyl. Prostě tento widget nebo gadget nebo jak tomu chcete říkat obsahoval malware. Společnost se vymluvila na velký počet malwarových útoků tento rok (????????????), kdy velký počet nebyl? A své zákazníky a návštěvníky ubezpečil, že je vše ok. protože bylo tímto malwarem nakaženo pouze 120k (120000) webových stránek a prezentací. P O U Z E ? ? ? W T F ! ! ! Matematicky nadaní jedinci mohou odporovat, že to je méně než počet uživatelů likvidujících své kompjůtry systémem Windoze. A i když jste si widget stáhnuli, tak už jej nemáte protože Vaše matka Network Solutions jej za Vás odinstalovala z Vašich stránek. Jen tak přemýšlím kolik uživatelů vůbec nemá šajn o tom, že jim daný widget na stránkách chybí.
Pro neználky nebo kolíky co se pohybují pouze v lokálním cyber cz prostoru: *NetworkSolutions je webhostingová společnost. Její stránky jsou hádejte na jaké adrese? To je quiz na příště.
|
|
Aktualizováno Čtvrtek, 02 Září 2010 19:46 |
|
|
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Další > Konec >>
|
|
Strana 1 z 9 |